Web Analytics Made Easy - Statcounter

حدود چهار سال از مصوبه شهرستان شدن صالح‌آباد می‌گذرد اما درِ مشکلات این دیار محروم و مرزی همچنان بر همان پاشنه می‌چرخد و اگر همکاری و مساعدت برخی خیران در امر آبرسانی، مدرسه‌سازی و یا اهدای برخی تجهیزات بیمارستانی و... به مدد مردم نیامده بود اوضاع به مراتب بدتر و اسفناک‌تر از زمان حال بود. وضعیت نامناسب و نداشتن پزشک متخصص در بیمارستان، اختلال در آنتن‌دهی اپراتورها و همچنین گیرنده‌های دیجیتال، قطعی مکرر آب، جاده نامناسب، سگ‌های ولگرد و ده‌ها مشکل دیگر، گلایه‌های پی‌درپی مرزداران غیور این دیار را به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
یک شهروند صالح‌آبادی می‌گوید: در بیمارستان صالح‌آباد، دستگاه‌ها و تجهیزات میلیاردی پزشکی ازجمله سونوگرافی، رادیولوژی و... به علت نداشتن متخصص خاک می‌خورند و برخی مواقع حتی سرم برای بیمار ندارند. منکر زحمات دولت نیستیم اما مشکلات این خطه بسیار زیاد است و نیازمند توجه بیشتر هستیم. 
شهروند دیگری می‌گوید: قطعی‌های مکرر آب به‌شدت مردم را در این هوای گرم مستأصل کرده و حتی اداره آبفا به برنامه زمان‌بندی خود نیز پایبند نیست و دچار نوعی بی‌برنامگی شده است. مشکلات مخابراتی، اینترنتی و دیجیتال هم مردم این شهرستان را به‌شدت کلافه کرده است.
یک روستایی هم می‌گوید: مشکل قطعی بی‌سابقه همراه، اینترنت و گیرنده‌های صداوسیما قابل رفع نیست، هم اکنون در پایگاه امدادونجات هلال‌احمر مستقر در ارتفاعات سخت‌گذر «کله‌مل» چندماه است اپراتور همراه اول فاقد آنتن است و ایرانسل هم گاهی آنتن‌دهی دارد و عملاً اطلاع‌رسانی حوادث احتمالی و غیرمترقبه غیرممکن شده است. 
روستاهای منطقه بنی‌تاک، قشه‌توت، یکه‌توت، جهان‌آباد، جعفریه، جنت‌آباد، خواجه طاعون، امام‌قلعه و... خیلی وقت‌ها با عدم پوشش ارتباطی مواجه‌اند و از این داستان تکراری خسته‌کننده و ملال‌آور همه‌ مسئولان استانی، شهرستانی و نماینده مجلس اطلاع دارند. 
جمعی از رانندگان برون‌شهری هم می‌گویند: محورهای مواصلاتی نامناسب صالح‌آباد به شهرستان‌های مشهد و تربت‌جام هم داستان غم‌انگیزی دارد که هرگز به آن‌ها توجه نشده و هرچند سال چند کیلومتر از این محورها آسفالت شده و دوباره به حال خود رها می‌شود و متأسفانه سالانه میلیاردها تومان خسارت جانی و مالی اعم از استهلاک خودروها و داغدار شدن مردم را در پی دارد و همین مشکل بزرگ موجب عدم توسعه و پیشرفت شهرستان و مهاجرت بی‌رویه اهالی این خطه مرزی شده است.

خبرنگار: ابوالحسن صاحبی

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: صالح آباد خراسان رضوی صالح آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۲۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورداری ۸۷ درصدی خانوارهای روستایی شهرستان پیرانشهر از راه آسفالت

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی از بهره‌مندی ۸۷ درصد از خانوارهای روستایی شهرستان پیرانشهر از راه آسفالت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، ایرج دست‌نشان امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جلسه بررسی مصوبات سفر استاندار آذربایجان‌غربی به شهرستان پیرانشهر با اشاره به اینکه این شهرستان رتبه سیزدهم را در بهره‌مندی از راه روستایی آسفالته دارد، اظهار کرد: میزان برخورداری شهرستان پیرانشهر از راه روستایی آسفالته از نظر تعداد روستا نیز ۶۴ درصد است.

وی افزود: قرارداد آسفالت محورهای مواصلاتی ۹ روستای شهرستان پیرانشهر منعقد شده که در صورت تأمین اعتبار مورد نیاز عملیات در سریع‌ترین زمان شروع خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی گفت: نقطه حادثه‌خیز کولیج در پیرانشهر به‌طور کامل رفع شده و عملیات اجرایی حذف نقطه حادثه‌خیز ۳ محور دیگر نیز در حال انجام بوده و همچنین در این نقاط چراغ‌های روشنایی محور نصب و انشعابات خریداری شده است و در حال حاضر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا اربعین سال‌جاری نیز پیش‌بینی شده عملیات آشکارسازی به طور کامل به اتمام برسد.

دست‌نشان تصریح کرد: فاز دوم عملیات نصب روشنایی محور منتهی به پایانه مرزی تمرچین نیز در حال انجام است و ترانس‌های مورد نیاز در زمان کوتاه تأمین می‌شود.

وی ادامه داد: قرار داد روکش محور پسوه _مهاباد جدیداً مبادله شده و در حال تأمین قیر مورد نیاز هستیم که بعد از تأمین قیر عملیات آسفالت شروع خواهد شد.

کد خبر 751202

دیگر خبرها

  • مسیر اصلی جاده صالح آباد- تربت جام مسدود شده است
  • نمایشگاه کتاب تجلی عمل صالح مبتنی بر سرمایه مردم است
  • مشکل آب روستای ریکای مهران مرتفع شد
  • سرمایه گذاری در حوزه‌ گندم‌ به یک فرهنگ اقتصادی در کردستان تبدیل شود
  • بهسازی و آسفالت ۹۴ کیلومتر راه روستایی در استان کرمانشاه
  • بارش تگرگ به باغات و مزارع شهرستان پاوه خسارت وارد کرد
  • برخورداری ۸۷ درصدی خانوارهای روستایی شهرستان پیرانشهر از راه آسفالت
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • ۲۰ هزار تن گندم استان فارس از آسیب باران و سیل در امان ماند
  • ۶۰ میلیارد ریال برای ذخیره‌سازی آب شرب خواف تخصیص یافت